onsdag 25 februari 2009

Bussbrand - Norrtälje (återigen brinner det)

Tidigt imorse hände det återigen ....

Det har utbrutit brand i en buss i höjd med Finsta utanför Norrtälje. Enligt uppgift brinner fordonet kraftigt och vägen har stängts av under släckningsarbetet. Det är ännu inte känt om någon kommit till skada i samband med branden.

2 kommentarer:

Bea sa...

Ingen blev skadad. Enligt vissa uppgifter befann sig endast föraren på bussen, enligt vissa andra var det åtta passagerare på bussen när branden bröt ut. Jag gissar på att bussen inte var tom, det är ganska många som åker mellan Rimbo och Norrtälje. Men som sagt, ingen blev skadad.

Bussbloggen sa...

Hej Bea !
Absolut jätteskönt att ingen skadades och att det återigen gick bra vid en bussbrand , tyvärr kan vi inte säga detsamma om dom som drabbades i Amsterdam idag . jag sörjer och ber för dom drabbade ! Anledningen till alla bussbränder är brist på underhåll tyvärr , trafikhuvudmännen har pressat alla kostnader till minimigräns och hotar med viten hela tiden så nästan ingen av operatörerna har råd att reparera . Detta är sorgligt men sant och jag hoppas snart att all denna typ av upphandling är avreglerad ! Ha en bra dag ... / Daniel