fredag 19 december 2008

Bränsletillägg på Västtrafik !

Läser i senaste numret av Bussbranschen att Västtrafik beslutat om oljetillägg på 3,8% och detta innebär att alla bussägare får en tidig julklapp i form av höjda priser efter nyår med 3,8% eller? För det är ju vi bussägare som betalar bränslet , inte Västtrafik ! Än så länge har vi inte fått något papper på detta men det kommer antagligen ... Alla som kör åt Västtrafik borde bli glada av detta besked !
Dock har jag en annan teori eftersom att vi ej fått något besked om denna prishöjning och det kan vara att vi ej får ta del utav den utan att den hamnar i andras fickor men är det på det viset blir jag inte glad !
puss i ljumsken

2 kommentarer:

Anonym sa...

Entreprenörerna som kör för Västtrafik får väl kompensation i form av KPI.
Det är denna KPI som gör att ersättningen till Västtrafiks entreprenörer har ökat, varför Västtrafik måste höja biljettpriserna för att få kompensation för detta.

Bussbloggen sa...

Beträffande bränslet så motsvarar en höjning med 3,8% på biljettpriset inte KPI , man höjer mer men man tar mellanskillnaden själva och skyller på oss som utför trafiken. Eller rättare sagt vi som utför trafiken får inte det vi är berättigade till