lördag 1 november 2008

Frankrike & dess medborgare !!!

4 skäl för att inte åka till Frankrike
1) Fransoser är usla bilförare på alla sätt, för att statuera exempel kan jag efter en dags studerande kontatera att väldigt många bilar har plåtskador och den enkla förklaringen måste vara att dem får körkorten i cornflakespaketen . Att fickparkera ingår inte i manualen som medföljer, inte heller körbetéende på motorväg eller stadstrafik, däremot så står det säkert ganska tydligt att signalhornet skall användas i alla lägen .
2) Det franska köket som är så berömt är nog just bara ett kök fast utan utbildade kockar, maten är riktigt usel över lag och vill man gå upp i vikt är det fel land att semestra i, t.o.m McDonald´s sortiment lyckas man misshandla så det knappt blir ätbart . När det kommer till landets specialitét "Grodlår", så är detta rena bluffen , Vitlöksindränkt grodlår som smakar mer fisk än kyckling är helt under isen .
3) Språket ! Att Fransmän och kvinnor antagligen aldrig fått någon SO kunskap i skolan, man vet helt enkelt inte att engelska existerar , troligtvis tror man bara att världen består av fransktalande länder . Att kommunicera på svenska i Frankrike fungerar lika bra som engelska och resultatet blir därefter . Nä spräck glasbubblan och åk ut i världen ....
4) Hotellstandarden är under all kritik , så mycket mögel som vi fått på köpet under den senaste veckan, så mycket mögel trodde jag inte existerade men man tar gärna fullt betalt . Beträffande hotellen har vi också lärt oss att ord är bara ord , det jag vill säga är att man skall göra upp om priset först, nästa steg är betala och tredje steget är att bo på hotellet efter det att man tittat och godkänt rummet . Detta för att slippa obehagliga överraskningar på hotellnotan .

På pluskontot för Frankrike kan vi lägga dem goda dryckerna och det vackra landskapet !

Sammanfattningsvis kan undertecknad, Johnny-James och Onkel Fester bara säga att "Skärp Er annars får ni problem" !

Inga kommentarer: