torsdag 7 maj 2009

Svenska Avundsjukan ...

Denna skall jag ha en lång utläggning om senare för nu har jag ju inte tid... som den mycket visa personen som skrivit kommentaren till Kalle Anka uttalandet har skrivit så undrar jag också när folk ska sluta bry sig . Det bästa svenska ordspråket är återigen "Sköt dej själv och skit i andra"
Jag återkommer
puss & Kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är uppväxt med "vänner" vars föräldrar talade om för deras barn... så jag vet hur folk kan vara svartsjuka. Men det mest facinerandee var att det alltid dög att ex. mina föräldrar alltid skulle ut o hämta alla ungar och köra alla kors o tvärs genom staden till allas hem mitt i natten. Nu när man är äldre förstår man hur snälla föräldrar mah har och vad de alltid ställde upp.. men klart det kan väl sticka i ens vänners föräldrar( när man var i tonåren) att mina hade 4 bilar.
Men ofta vet ju inte dessa allt slit bakom hur mycket en föräldrar jobbade osv. Tror nog att alla mina vänners föräldrar var lediga ex. på julafton medans min ena jobbade. + att deras hade sin standard semester medans mina hade 1 vecka o då var vi på resa.

jaja STÅ på dig!!! Im oo u side.

//L

//X sa...

Håller med dig och mig själv, som jag skrev kommentar i Kalle Anka inlägget att,bästa ordspråket är "Skit i andra och sköt dig själv".