söndag 23 augusti 2009

skräcken fick mej att tappa håret



För det första kan jag säga att ??? haveri vid sidan om vägen inte fick mej att tappa håret utan det var saxen på hemmaplan ... Tyvärr är det inte första gången vi ser en buss vid sidan av vägen utan den synen är alltmer vanlig och vad det beror på kan väl bara berörda företag svara på antar jag men som vanligt så finns det väl en naturlig orsak eller är det så enkelt att utbildning och kunskap brister ?

Soppan i Stenungsund rullar vidare och kommunen har nu medgett lagbrott i tidningen trots att man hade kunnat undvika det genom att köra med befintliga operatörer . När vi ändå är inne på ämnet kan jag berätta att Ljungskilebuss fick dagens ros just med tanke på att vi kört skoltrafiken smärtfritt under 5 års tid .

Funderar på att försöka sälja mitt bolag så småningom nu när det går så bra , har änna tröttnat lite på allt tjat som råder inom branschen , trött på alla gamla stutar och även unga stutar som vägrar förändra och göra något radikalt . Det känns som branschen bara står och trampar vatten utan att något händer . Själv tänkte jag ge mej in i konsult och föreläsningsbranschen , undervisa och dela med mej av mina erfarenheter , försöka vända trender i andra bolag hade varit en utmaning för mej !

Nä nu funderar jag på att åka ner till Casino Cosmopol och äta en god bit mat faktiskt , har lite långtråkigt så här på söndag kväll .... för er som undrar så har jag blivit lite bättre i knät nu så nu finns det möjlighet att se något på tisdagens magnetröntgen , bra va?

2 kommentarer:

snasen sa...

Va, har du klippt dig eller bara snyggat till dom nedre delarna med en liten porrpung?

Bussbloggen sa...

i dom nedre regionerna får man väl bara fantisera om vad som finns eller inte ... ha ha ha

håret på bilden va faktiskt från skallen !