tisdag 25 augusti 2009

Miserabel Tisdag & Lågkonjunktur

Gårdagen var troligtvis en av dom värsta dagarna på länge , dels så gjordes det en magnetröntgen på morgonen och sedan var det dags för ett återbesök för knät där vi skulle gå igenom vad man hittat , hela dagen gick åt skogen eftersom att sjukvården har svårt med planering , resultatet innebar att jag fick mitt besök till slut men jag fick också tillbaka mina 300:- som besöket kostar genom vårdgarantin . Det tråkiga var däremot att främre korsbandet i vänster knä är avslitet och i förlängningen innebär detta operation, rehab träning och en tråkig vinter , känner mej väldigt ledsen och deprimerad för tillfället .

När det gäller jobbfronten så har vi faktiskt börjat att märka av lågkonjunkturen lite nu, telefonen ringer mindre och mailen blir färre men förhoppningsvis kommer det att vända inom sinom tid , man får helt enkelt kämpa på tillsvidare och göra det bästa av situationen .

Fick det nya numret av Bussbranschen igår och ser att Ulo Maasing gått in på ett kraftfullt sätt i tidningen , det blir nog riktigt bra förhoppningsvis , kunde väl dock konstatera att första numret efter sommaren var ganska tråkigt så tyvärr åkte tidningen i papperskorgen ganska tidigt ! Efter en mycket turbulent sommar så fanns det annars en hel del smaskigt att ta tag i men det kanske är lite för tuffa saker för tidningen BUssbranschen .

Nä nu måste jag lyfta på röven igen och ge mej ut i folkvimlet , har en del saker att lösa under dagen ....

4 kommentarer:

Bjarne Wilmarsgård sa...

Jaså minsann Daniel - vi gör en så tråkig tidning som får dig att rask placera den i papperskorgen. Ja det var ju trist att läsa.
Ja så är det emellanåt - det är faktiskt inte helt lätt att vinna dem alla - med alla nummer. Och kritik för det får vi ta.
Men jag är mer obenägen att ta ”tasksparkar” som att vi som tidning skulle sakna ”kurage” och inte våga skriva om ”smaskiga saker”. Där har den gode Daniel helt fel. Om vi inte klarar av att bevaka alla ”smaskigheter” så beror det i huvudsak på bristande resurser. Både i fråga om folk och pengar.
Daniel - trist att låta ditt onda knä gå ut över vår tidning.
Bättre kan du...

peson sa...

Helvete! Vad du är i stöten nu kompis!!
Du lyckas reta upp en läsare med varje inlägg just nu.
Starkt jobbat!!
Ha det bäst!!

Anonym sa...

Ber att få komplettera mitt förra inlägg med detta:
Det händer faktiskt att vi inte ”vill” bevaka alla branschens ”smaskigheter” - av flera skäl.
- vi kanske tycker (bedömer) det (smaskigheten) är för ointressant för hela vår läsekrets. Tex gnissliga skolskjutsupphandlingar i Bohuslän
- Det är semestertider och våra frilansande medarbetare är lediga - eller vill helt enkelt inte skriva om ”skiten”.

Det kan rent av vara så illa att:
- Vi orkar inte engagera oss i allt.
- Vi saknar kompetens i ämnet och bör därför hålla oss borta, för att inte göra bort oss, slippa få brallorna nerdragna av t ex Daniel.
- och några hundra mediokra skäl till - men ALDRIG brist på kurage.

Jo - jag blev jämrans irriterad...

Anonym sa...

Hej Daniel !
Visst vi känner av lågkonjunkteren också men förhoppningsvis mår vi kanske bättre än vad du gör.
Krya på dig och hoppas att vi ses
på resan till Kortrijk i Oktober.
Thorsten
MOHEDA BUSS