fredag 14 augusti 2009

Gott & Blandat

Efter en artikel i dagens Göteborgs Posten så har nu en skrivelse riktats till Stenungsunds Kommun där vi kräver skriftliga svar på vad som händer i den skandalomsusade skolskjutsupphandlinegn där det mest troligt förekommer mutor och korruption på tjänstemannanivå . Stenungsunds kommun kommer som det ser ut att trotsa 2 domar från Länsrätten och istället köra på ett ingånget men icke giltigt avtal med Orusttrafiken . Frågan är vem som har mest panik i dagsläget , vilka är dom största bovarna och vilka konsekvenser kommer detta få framöver? Kör man över Länsrätten utan att bli straffad så försvinner all tilltro till det svenska rättsväsendet och det är lika bra att lägga ner hela skiten , har en dom trätt laga kraft så gäller den och vi andra skiter fullständigt i om våra konkurrenter har beställt bussar och anställt chaufförer , vi andra har inte sålt våra bussar och inte heller sagt upp personal så kapacitéten finns kvar .

Imorgon smäller det på Groheds vallen när Ljungskile Oldboy´s kommer på besök , räkna med fulla läktare, sambamusik och framförallt sambalir av dom grönklädda, kom i tid kära publik för det kommer bli trångt . Mest troligt är att köerna kommer slingra sig ut på motorvägen och på så sätt utgöra trafikfara , återigen kom i tid kära publik !

Idag har jag varit på en skön och behaglig dagstur i Dalslands mörka skogar, sett Baldersnäs och Upperud, ätit helt fantastiska klengås på Hamrane och en lax till middag på Gästgiveriet . Skönt att få göra en arbetsinsats för en gångs skull så har jag inte så dåligt samvete när jag tar ut min lön !!! hm ....

Inga kommentarer: