lördag 30 januari 2010

Stenungsunds IF värvar allsvenskt

Stenungsunds IF kan med glädje meddela att förra årets allsvenske fotbollsspelare Magnus Källander igår fredagen 29: e januari skrivit på ett 2 års spelar avtal med Stenungsunds IF.

Detta är resultatet av ett tätt och nära samarbete mellan Stenungsunds IF och SEAB (Stenungsunds Entreprenadbyggen AB). Magnus kommer att påbörja en anställning inom SEAB. SEAB som även är en av Stenungsunds IF: s större samarbetspartner har mycket aktivt bidragit till att få ihop denna kombination av arbete och fotboll.

Magnus Källander har som alla fotbollsälskare vet en gedigen fotbollsbakgrund och spelade så sent som förra året 2009 på mittfältet i Allsvenska laget Örgryte IS. ÖIS åkte dock ur Allsvenskan och Magnus följer inte sin klubb när de nästa år spelar i super ettan. Magnus har varit allsvensk spelare sedan debuten 1988 i Frölunda och från 1996 inom ÖIS men även verkat som proffs i Grekland under ett par år. Det blev totalt 22 säsonger på elitnivå och 361 allsvenska matcher för Magnus
Vi inom föreningen är förstås mycket glada för att Magnus har valt att fortsätta sitt aktiva fotbollsspelande inom SIF.
Stenungsunds IF är även mycket glada för detta alldeles utmärkta samarbete vi har med en av våra viktigare sponsorer och hälsar Magnus hjärtligt välkommen till både föreningen Stenungsunds IF & sin nya arbetsplats SEAB.

Inga kommentarer: