fredag 22 januari 2010

GT lurar sina läsare

I gårdagens GT kunde vi läsa hur man skänker 2 kr per tidning som man sålde den 21 januari till offren på Haiti MEN istället för att skänka dessa pengar från originalpriset 11 kr så höjde man priset till 12 kr per tidning vilket för mej är totalt helt oseriöst . Har inte en tidning som GT råd med att skänka 2 kr från originalpriset av en dags försäljning utan att behöva höja priset? Det som såg så bra ut när man tittade hastigt på förstasidan visade sig vara en ren bluff , det är ju inte GT som skänker pengar utan vi konumenter som köpte gårdagens tidning .

När jag ändå är inne på området tidningar kan jag konstatera att den mest överbetalda prenumerationstidningen i landet måste vara Bohusläningen , en tidning som dag efter dag tar in insändare från en och samma okompetenta person, en tidning som är så tunn att gladpack framstår som oljemassa, en tidning som inte har nyheter 7 dgr i veckan utan endast 6, en tidning som har bloggare som inte ens kan skriva, nä hade tidningen varit gratis hade den varit värd priset .

1 kommentar:

Staffan Sävenfjord sa...

Det är väl bättre att hoppa över att köpa GT och skänka alla 12 kronorna till Haiti. Hoppar man över den i en vecka kan man skicka 84 kronor.