fredag 15 oktober 2010

TÅGKAOS på Västkusten!!!

Idag kan vi läsa i dagspressen att det var smått kaos under gårdagens eftermiddag när tågen stod stilla på Västkusten , enligt SJ pressjour kunde man inte få fram ersättningsbussar pga att det inte fanns några att tillgå och resenärerna var dem som blev drabbade av detta .

Detta är INTE sanningen ....

Bussar fanns, Ljungskilebuss hade åtminstone två stycken som stod på Stenungsunds respektive Ljungskile Järnvägsstation och väntade på att samtalet skulle komma om att köra MEN samtalet dök inte upp och varför?

Vi har inte skrivit på det oerhört dåliga avtalet som skulle försämra våra villkor dramatiskt och då väljer man från Björk´s Buss att låta resenärerna lida istället. Björk´s Buss är det företag som har åtagit sig uppdraget för SJ´s räkning att tillsätta ersättningsbussar .

Bussar finns när tågen står stilla men vi som är SERIÖSA kör inte för försämrade villkor som gör att andra ska tjäna pengar !!!
Om vi nu gör som i Frankrike och sätter hårt mot hårt så MÅSTE man till slut ändra villkoren och sätta resenärerna i främsta vagnen ! Ge Er inte nu och skriv absolut inte på , ju fler vi är som vägrar, desto mer intressant i vinter !

Inga kommentarer: