fredag 15 oktober 2010

Blogginlägg angående Offshore racet i Uddevalla

Detta är skickat som en kommentar till Janne Bark angående visionerna om ytterligare ett Offshore race i Uddevalla .... läs gärna vad han skriver på Bohusläningens Bloggportal !

Vem har sagt att man kommer lyckas nästa år bara för att man misslyckats i år?

Är det någon i organisationen som alls tänker på alla företag och privatpersoner som på något sätt blivit drabbade av ekonomiska eller personliga svårigheter pga misskötseln?

Tanken på att föra evenemangen till Uddevalla är kanon för här finns det potential men det gäller att ha evenemang och engagemang som berör . Offshore berör bara en del och tyvärr är just denna del av båtsporten så begränsad att folk aldrig i Uddevalla kommer betala dem belopp man måste ha ut för att det skall gå runt .

Dra gärna ihop ett annat arrangemang på vattnet men då gärna något mer folkligt, något som inte kräver så stora investeringar till team, tävlingsledning . Ta något som berör och inte något där rika vill bli ännu rikare, inte något som bara är till för höginkomsttagare, vanliga människor vill vara där det händer och på Offshore så var det en klubb för inbördes beundran både bland tävlingsdeltagare och sponsorer

Inga kommentarer: