tisdag 14 september 2010

Bränd i Ayia Napa !!!

Axlarna har fått sig en riktig törn här nere i Ayia Napa, konstigt att jag aldrig lär mig och då menar jag på alla plan !!!
Vi har 30-35 grader , lite skön vind och den är precis lagom så att man inte känner hur bränd man blir . Snart dags för en riktigt skön japansk middag och därefter kanske en kall Fanta innan det är dags för Toga Toga ... ha ha nä jag skoja allt med Er nu !!!

Röstningen är avslutad på hemsidan och det är ett ganska annorlunda resultat som nu visat sig . Reinfeldt får fortsätta regera och Sossarna tappar men det som är förundransvärt är hur starka SD är inom Bussbranschen . Någon som har en förklaring?

Imorgon har vi sysselsatt ganska många av våra kollegor och det är trevligt när man ibland kan återgälda lite av det man tidigare fått och då främst kanske Scandinavian Transfer som vi jobbar ganska mycket ihop med . Av dem mindre åkarna skall man väl kanske inte begära att få jobb tillbaka i samma omfattning men det är alltid kul med goda kollegor så Ni som ställer upp imorgon är värda en stor eloge allesammans !

Ha nu en skön kväll och hoppas att Ni vaknar friska och pigga imorgon !

Inga kommentarer: