tisdag 6 oktober 2009

Vem har bajsat?


På väg ut för att slänga soporna höll jag på att trampa i något riktigt obehagligt , en stor hög med bajs och jag kan konstatera att det inte är från varken katt, hund eller rådjur då högens konsistens är alldeles för ojämn för detta . Min tanke går nu till att det kan vara ett sabotage mot mej som person och frågan är om jag nu har trampat ytterligare någon på tårna? Någon som har tips om vem det kan vara , dessa går att lämna anonymt !

Har i dagarna haft ett möte med svenskt näringsliv som anser mej ha många och vettiga åsikter , tyvärr delar ju inte resten av landet dessa vilket gör att jag får svårt att utrycka mej emellanåt med risk just för ovan nämda sabotage . Man har även genom dolda hot från olika håll satt munkavle på mej för att förhindra att vissa sanningar kommer fram men för Er som känner mej så hittar jag ofta omvägar att ta för att ändå få ut vissa budskap och så även denna gång . Träffade även Företagarnas VD Anna-Stina Nordmark-Nilsson igår och det blev ett ganska bra möte även om vi inte delar alla åsikter , hon gav mej en komplimang som heter duga angående det personliga vilket gjorde att min usla dag förövrigt lystes upp i höstmörkret .

Det har säkert inte undgått någon att jag är ganska låg för tillfället och det har sina förklaringar men jag jobbar på det och ska verkligen försöka bygga lite broar mellan mina mentala plan , första steget tas idag ...

En av mina trogna medarbetare har drabbats av en sjukdom men vi alla hoppas att du snart är på bättringsvägen , vet du kikar på sidan ibland och du får även denna väg ett par goa krya på dej hälsningar från resten av personalstyrkan och vi hoppas du snart är på benen igen kompis !

Träffade Herr Hedqvist från Evobus en snabbis idag nere på Shell i Ljungskile, han var på väg till Strömstad/Tanum för att jaga hummer , ett trevligt besök i min trista vardag som annars är ganska grå .

6 kommentarer:

Peson sa...

Hallå!!!
Jag har toalett hemma, så mej kan du stryka från listan över misstänkta.
Kul att du är igång igen!!!
Rock On:Peson

Anonym sa...

Gud va jag blir trött på dej , fattar du inte att du bara kommer må sämre om du börjar tracka ner på folk igen , skaffa dej ett liv som jag , hitta ljuspunkter i tillvaron istället . Ta mitt råd och sluta blogga , du förpestar för många andra genom ditt sätt att skriva !
mvh
Ugly Zugly

Anonym sa...

Ugly Zugly har nog bajsat på din gård. Det är ugly zuglys liv.
Grejen är väl att du är lite sotis på Daniel, sluta angrip. Och skaffa ett liv på riktigt. N;)

Anonym sa...

du glömde räkna med ko eller häst i din beskrivning. Håller med verkar vara ugly som borde ta och skaffa sig ett liv instället för att hänga på bloggar han inte gillar.

Anonym sa...

Ugly Zugly är kung i baren !!!

Anonym sa...

Får man skit för att tycka så är man nog nära sanningen.Och sanningen är väl det alla vill veta?

Kör hårt Daniel