onsdag 8 juli 2009

Fiskelycka - knappast !





Hade två rejäla hugg ikväll , en fin horngädda och en havsöring ända in till land men tyvärr var krokarna för slöa så jag tappade fångsten , kanske lika bra det eftersom att jag ändå inte hade tänkt att käka upp dom ikväll !
I vilket fall som helst hade vi en grymt trevlig grabbkväll där jag, Jimmy och Niklas skojade friskt hela kvällen ....

4 kommentarer:

Unknown sa...

Huvudsaken är att ha trevligt,för även vi killar behöver koppla av med det som vi tycker är trevligt och skönt. Sedan gör det ingen ting om man skulle få ta med sig en firre hem.Skälv var jag på havet en hel dag men när jag kom hem så tog jag båten och åkte ut på sjön och drog upp en gödda.

Ha det gott.

Anonym sa...

ja ja ni hade ju den bästa platsen. hade jag vågat mig ut dit så hade jag lätt fått mig något. fast det är klart jag höll ju på att få annat tack vare dig.. ja visst hade vi trevligt. det var längesen jag hade så trevligt... lite trött idag

Bussbloggen sa...

Vi hade grymt trevligt , tyvärr händer det inte så ofta att det blir tid över till dessa fritidsnöjen så man får njuta av stunderna som blir .... Jimpa & Niklas , vi får göra om det snart men kanske skaffa bättre krokar så vi kan få med ngn hem?

jimmy sa...

imorgon torsdag vad tycker du om det.. då j...ar ska jag dra upp allt som finns i den där pölen..