lördag 27 november 2010

Lugnet före stormen

Som stormen river öppet hav sjöng en fantastisk sångerska en gång och det stämmer , nu får vi knyta om snörena vid båten ytterligare en gång. Pojkarna som ska lyfta henne är i Stockholm så tidigast till veckan blir det av . Dock är det ett framsteg på vägen , jag och Jonsson har nämligen monterat bockarna så nu saknas bara pråmen .

När det gäller arbetsfronten så är det mycket skoj som händer just nu, en och annan lär nog bli lite förundrad, i allafall de som känner mej ordentligt . Har liksom frångått mina principer och gjort en liten avstickare så att säga . I övrigt så är det ganska stökigt här på Västkusten och det är många "nystartade" bussåkare som tror de ska erövra världen så nu blir det till att jobba lite igen . Marknaden har ju öppnat sig likt röda havet när det blåser som värst .

Idag ska jag se AIK spöa Frölunda igen .... allsvenskan är nu nära för Göteborgarna och 3 poäng är ett måste idag , kanske bjuder AIK på dessa bara för att få en jämnare serie , vem vet? För dem skulle ju aldrig förlora om det var en "riktig" match . Kör över dem Gnaget och visa var skåpet ska stå nu !!!

Inga kommentarer: