torsdag 1 juli 2010

Civilister invaderar våra få bussparkeringar !!!


På Göteborgs mest centrala bussparkering såg det idag ut så här vid middagstid, stört omöjligt för fordonen som är berättigade att vara där att ens komma in på parkeringen ! Våra arbetstidslagar gör så vi inte har tid att leta efter andra parkeringar eller ens gå ut och tjafsa med dessa civilister .
Ska vi behöva hängna in våra parkeringar med eltråd anpassad för personbilar eller vad är det frågan om?

3 kommentarer:

Staffan Sävenfjord sa...

Nu när du kör ersättningsbussar för landets bästa tågbolag, Tågkompaniet, är det förstås viktigt att dina förare får sina raster. Problemet verkar bestå i att det finns alltför många bussbolag som använder planen vid Shell Stadstjänaregatan som bussterminal i stället för bussparkering. Kanske inte vi vill ha fler bussar vid Kruthusterminalen dessa dagar men det är i normala fall en utmärkt plats för den här sortens bussar. Fast det kostar 100 kronor att angöra där. Ännu mer om man inte föranmäler och blir upptäckt.

Tasken sa...

Är den reserverad för turistbussar?

Emanuel sa...

Seriöst, det blir ju inte bättre för att du använder platsen som soptipp? Ditt rostiga åbäke har stått och tagit plats där nu i en oändlighet. Kör den till skroten eller använd den.