fredag 14 maj 2010

Uddevallabyggar´n - skojarföretag?

Jag bara undrar ....

Men eftersom att jag lovat att vara snäll på bloggen så får jag låta bli att förklara!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Uddevallabyggarn, vad är det för nått, det finns ingen anledning att vara snäller :)

//karl

Anonym sa...

Hade vart intressant att veta vad du har att säga, det är inte Byggar´n i väst du menar???
FÖR DE E ETT JÄVLA PAJAS FÖRETAG!!! VARNING VARNING!!!

Efter att han (Byggar´n i väst) gjort ett arbete för en släkting, så kom uddevalla byggar´n å färdigställde för min släkting, så jag har bara god erfarenhet av Uddevalla Byggar´n.
MEN ÄN EN GÅNG PASSA ER FÖR BYGGAR`N I VÄST!!!

Berätta gärna ang Uddevalla byggar´n.


// Micke

Bussbloggen sa...

Ett beställt jobb som felaktigt utfördes då man monterade på icke överenskommen plats, dessutom till överdebitering . Halva jobbet gjordes i december och sedan dess har jag fått vänta på att det skulle ifärdigställas, nu när dem äntligen fick tummen ur det berömda ... så frågade jag vad det kommer att kosta och då menade man på att vi bygger och du betalar. Vägrade mig en kalkyl och dessutom menade man på företaget att det är kotym att ta mer betalt än brukligt eftersom att det ibland blir fel och då skall det rymmas i deras budget . Efter att jag begärde en kostnadskalkyl så bad man mig fara och flyga och kallade hem sina gubbar från mitt hus ... Nu står jag där med ett ickefärdigt arbete som jag dessutom redan betalat en viss summa för . En seriös byggare får kallas in som kan reda upp soppan dem kokat ihop . Problemet blir vart jag skall sända räkningen på det felaktigt utförda arbetet som nu måste rättas till?

Anonym sa...

Ja de låter inte alls roligt, har fulll förståelse.

Hoppas de löser sig, känner ju några snickare, men vill inte längre rekomendera någon då min släkting blev blåst av en som jag rekomenderat.
En snickare som jag skrev om i förra inlägg som börjar på "Byggar´n" å slutar på "i väst"

Hoppas de löser sig i alla fall!

// Micke

Bussbloggen sa...

Tacksam om det finns någon ledig och seriös snickare som kan tänka sig att färdigställa jobbet som Uddevalla Byggar´n nu lämnat . Kaminen skall flyttas 1 dm, isoleras och färdigställas . Grovjobbet är alltså redan gjort ... Tips om snickare mottages gärna !

Jokern sa...

Vad är det Byggar´n I Väst gjort fel hos din släkting då???
Jag skulle behöva någon bra snickare