måndag 5 april 2010

Hotellgästens mardröm

Tänk Er följande ...

Man ser fram emot en riktigt skön, avkopplande, lugn och njutningsfull helg på SPA, allt är liksom bara toppen innan man kommer fram, checkar in och får sitt rum för det är då det börjar .

Rummet är ostädat, halvdruckna vinglas står på tv bänken och blöta morgonrockar ligger slängda på golvet . Smått irriterade beger sig hotellgästerna ner till receptionen för att byta rum och även tala om för personalen att detta inte var en bra start på deras weekend .

Nu checkar man in gästerna i ett helt annat rum och äntligen ser det ut som om saker och ting börjar gå gästernas väg, rummet är städat och morgonrockarna ligger prydligt vikta och bara väntar på att någon skall hoppa i dem . Dags att bege sig till den lugna, fina, avstressande miljön i SPA & relax avdelningen .

SPA eller Simhall?
Man kommer in i vad man i sin enfald tror att man har bokat och istället för lugn och ro möts man av stojande ungar i simkuddar och simglasögon som hoppar och leker, kissar i poolen och äter babymat i bastun . Det var så mycket folk och ungar överallt att gästerna inte fick plats i vare sig pool eller bastu . Dags för ett besök i receptionen igen för ett litet klagomål och önskan om att få checka ut för detta var ju faktiskt inte det som man har beställt . Efter en lång pratstund med en receptionist som absolut inte ville att gästerna skulle åka kom man fram till en kompensation . Vad sägs om en 4 rätters middag i hotellets restaurang?

Vid 20.30 blev det mat, helt fullsatt i restaurangdelen, personalen fick verkligen jobba för sina löner denna kväll och då händer det !!!

Precis efter varmrätten så går strömmen och hela hotellkomplexet blir kolsvart och totalt strömlöst, man får inte ut varm mat, inget kaffe, allt blir bara kaos . Efter en stunds väntan på att strömmen skall komma tillbaka eller att ytterligare kompensation skall utdelas så tas ändå beslutet att checka ut och hitta något annat ställe som vet hur man behandlar sina gäster . 1 timma söderut ligger Elite Hotel Park Aveny och i receptionen möter Patrik upp , en kille som vet exakt hur man skall behandla gäster . All eloge till dels Elite Hotel Park Aveny och dels till Patrik som gjorde att den tidigare helt usla SPA upplevelsen förvandlades till något helt underbart .

Beträffande ursprungshotellet 1 timma norrut så är inte den historien utraderad ännu utan jag tror att gästerna kommer slå en signal till VD , kanske redan på tisdag !

1 kommentar:

Anonym sa...

Kära nån! Vilken mardrömsupplevelse. Tur att ni inte hade åkt tvärs över halva Sverige för att komma till denna oas för att sedan upptäcka detta elände! En timma norr om Elite? Kan det vara beläget på Stenungsön? Tur att ni fick en trevlig och minnesvärd kväll tillslut! //Kicki