torsdag 17 februari 2011

Medveten tysthet

Har under en tid varit medvetet tyst på bloggen och det finns ett flertal anledningar till detta, givetvis är dem hemliga så tyvärr - inget wikileaks här inte!

Idag har vi varit på Bokenäs SPA & Resort för lite studiebesök , en trevlig anledning som dock bör kalla sig mer resort än SPA om vi själva får säga vad vi tycker . Begränsat antal pölar att bada i varav en var något mindre bra kan man säga. Ej gemensam bastu och inte heller några varma källor förutom bubblet på utsidan . Ingen bassäng att simma i MEN räkmackorna var goda .

För företag som skall på konferans så är detta ett alternativ helt klart om man har en begränsad budget vilket många har . Den största nackdelen är dock att det inte är lämpligt att ta abbonerad buss hit för platserna att vända på är begränsade . En ganska stor risk, i allafall på vintern att göra denna vändningsmanöver på .

Sammanlagt på en skala får Resorten en 5-a på skala 1-10 och mycket av det höga betyget beror på att det ligger urmysigt vid havet med en fantastiskt fin utsikt . Lägenhetshotellet är helt klart fint , även om utrustningen ser lite åldersstigen ut så är det funktionellt med återigen en fantastiskt fin utsikt . Dock för att nå högre betyg så krävs det viss ombyggnad och renovering . Kanske bygga en gemensam bastu med havsutsikt på den stora altanen på nersidan?

Positivt är de mycket fint designade konferansrummen i SPA byggnaden , mindre mötesrum som var otroligt läckra . Här skulle jag kunna tänka mej ett par timmar för att rensa ut hjärnan lite .

Inga kommentarer: