lördag 19 mars 2011

Låg profil

Efter ett stort övervägande och en hel del samtal med omgivningen har jag nu valt en helt annan linje - att hålla låg profil !!!

Det va helt annorlunda men helt underbart ...

Tänkte nu kolla med Er därute om Ni vet vilket bussbolag i Västsverige med en omsättning på över 50 miljoner kr som är till salu? Eftersom att mäklaren ej vill meddela mej detta och bolagets företrädare anser att jag inte har tillräckligt med kapital så är det ganska intressant att få reda på vilket det är . Tydligen så är företrädarna för bolaget inte så väl insatta i bussbranschen vilket gör det hela än mer roligt . Mäklaren meddelade mej att man redan har tillräckligt med intressenter för att gå vidare och dessutom har dessa redigt med kapital i ryggen så man ignorerade mej totalt . Det roliga i sammanhanget är att annonsen kom ut i torsdags och i fredags hade man stängt igen hela affären .

Hur svårt kan det vara att få reda på svaret? Detta kan bli något för branschtidningarna att ta tag i , kan bli en intressant serie i tidningen .

Någon med förslag? Kul om ryktesspridningen kom igång tycker jag för då måste det snart offentliggöras för att inte sabotera för andra och då kanske det kan komma någon ny köpare in i bilden som kanske är bättre än de som redan finns . Kul om alla får chansen . Tacka mej senare för informationen ... det går bra med ett gäng blommor, det gillar min underbara sambo !!!

Inga kommentarer: